Mogelijkheden

Bij Bakkie Fietsen kunt u kennismaken met het Westland, door middel van het fietsen van een route langs tuinbouwbedrijven, of langs bedrijven die een link hebben met de tuinbouw.

Op deze pagina staan de verschillende mogelijkheden beschreven. 

Optie 1 Cocktailtomaat

 

Tijdsduur +/- 3 uur
€ 35,00 p.p.incl. BTW
(vanaf 10 personen)

 

Het vertrekpunt is bij Tomatenkwekerij de Bakker Westland waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en een rondleiding krijgt op de kwekerij.

Vervolgens begint de route op een Bakkie Fiets  onder begeleiding van een gids en bezoeken we 3 bedrijven (1 bloemen, 2 groente bedrijven). Bij deze bedrijven wordt een rondleiding verzorgd over de ins en ouds van het bedrijf en krijgt u vervolgens een heerlijk vers streekproduct mee welke u verzamelt in het bakkie voorop de fiets. Onderweg wordt er ook nog een koffie stop ingepland op 1 van de bedrijven.  (als product krijgt u een trostomaat, aubergine en paprika mee)

Op zondag is Bakkie Fietsen niet mogelijk. De meeste productiebedrijven en de Sonnehoeck zijn dan gesloten.

Optie 2
Trostomaat

 

Tijdsduur +/- 4,5 uur
€ 48,00 p.p.incl. BTW
(vanaf 10 personen)

 

Deze route is gelijk aan optie 1, alleen rijdt u nu nog langs 3 bedrijven waar u extra product ophaalt. Hier zal geen rondleiding plaats vinden.
Ook wordt er een bezoek gebracht aan Historische druiventuin Sonnehoeck, waar uitgebreid wordt stilgestaan bij de historie van de tuinbouw en de unieke druiventeelt. Bij de Sonnehoeck wordt ook een koffiestop ingepland.

Aan het einde van de rit krijgt u ook het felbegeerde houten Bakkie Westland mee met totaal 8 producten (tomaat, aubergine, paprika, komkommer, radijs, sla, tuinkers, snoeptomaatjes) . Ook zal er aan het einde van de rit worden afgesloten met een drankje.
Wij kunnen u diverse suggesties doen voor bezoek aan horeca onderweg of na afloop van de rit.

Reserveren

Bakkie Westland

Bakkie Fietsen BV |Bezoekadres: Bovendijk 67a, 2295 RX Kwintsheul | Info en reservering: Tel: 06-52052554 (Roel) | info@bakkiefietsen.nl
Postadres: Oranjesluisweg 8, 2671 NB Naaldwijk | Tel: 06-51334881