Mogelijkheden

Bij Bakkie Fietsen kunt u kennismaken met het Westland, door middel van het fietsen van een route langs tuinbouwbedrijven, of langs bedrijven die een link hebben met de tuinbouw.
Op deze pagina staan de verschillende mogelijkheden beschreven. Tevens kunnen we uw fietsroute aanvullen met een lekkere lunch of een aangeklede borrel achteraf. Uiteraard houden we bij deze aanvullingen rekening met eventuele voorkeuren en allergieën.
Wilt u toch net iets anders dan we bij de mogelijkheden hebben beschreven, stuur ons een bericht en dan kijken we naar de mogelijkheden om uw wensen te verwerken.
Tevens kunt u uw fietstocht ook combineren met een leuke workshop waarbij de tomaat centraal staat. Bijvoorbeeld: Tomatensoep maken, borrelplank opmaken met worst, kaas en leuke tomatengerechtjes.

Optie 1
Cocktailtomaat

 

Tijdsduur +/- 3 uur
€ 35,00 p.p.incl. BTW
(vanaf 10 personen)

Het vertrekpunt is bij Tomatenkwekerij de Bakker Westland waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en een rondleiding krijgt op de kwekerij.
Vervolgens begint de route op een Bakkie Fiets  onder begeleiding van een gids en bezoeken we 3 bedrijven (1 bloemen, 2 groente bedrijven). Bij deze bedrijven wordt een rondleiding verzorgd over de ins en ouds van het bedrijf en krijgt u vervolgens een heerlijk vers streekproduct mee welke u verzamelt in het bakkie voorop de fiets. Onderweg wordt er ook nog een koffie stop ingepland op 1 van de bedrijven.  (als product krijgt u een trostomaat, aubergine en paprika mee)

Op zondag is Bakkie Fietsen niet mogelijk. De meeste productiebedrijven en de Sonnehoeck zijn dan gesloten.

Optie 2
Trostomaat

 

Tijdsduur +/- 4,5 uur
€ 48,00 p.p.incl. BTW
(vanaf 10 personen)

 

Deze route is gelijk aan optie 1, alleen rijdt u nu nog langs 3 bedrijven waar u extra product ophaalt. Hier zal geen rondleiding plaats vinden.
Ook wordt een bezoek gebracht aan het Westlands museum, waar uitgebreid wordt stil gestaan bij de historie van de tuinbouw. Bij het Museum wordt ook een koffiestop ingepland.

Aan het einde van de rit krijgt u ook het felbegeerde houten Bakkie Westland mee met totaal 8 producten (tomaat, aubergine, paprika, komkommer, radijs, sla, tuinkers, snoeptomaatjes) . Ook zal er aan het einde van de rit worden afgesloten met een drankje.
Wij kunnen u diverse suggesties doen voor bezoek aan horeca onderweg of na afloop van de rit.

Reserveren

Bakkie Westland

Aanvulling 1
Lunch

 

€ 17,50 p.p. incl. BTW
Minimum aantal deelnemers: 10
Luxe broodjes, royaal belegd en een kop heerlijke verse tomatensoep. Hierbij schenken we koffie, thee, melk of vruchtensap.

Aanvulling 2
Borrelen na afloop

 

€ 17,50 p.p. incl. BTW
Minimum aantal deelnemers: 10
Borrelen na afloop van de fietstocht. Wij zorgen voor een borrelplank gevuld met lekkere hapjes, een klein kopje verse tomatensoep en drie consumpties per persoon (bier, wijn of fris).

Bakkie Fietsen BV |Bezoekadres: Bovendijk 67a, 2295 RX Kwintsheul | Info en reservering: Tel: 06-52052554 (Roel) | info@bakkiefietsen.nl